اخبار

جلسه کشوری طرح ملی" پایش و مراقبت دوز یادآور واکسن آسترازنکا در افراد واکسینه شده با واکسن اسپوتنیک و سینوفارم: یک مطالعه همگروهی" در تاریخ 24 فروردین 1401 بصورت آنلاین برگزار گردید. مطالعه حاضر یک مطالعه همگروهی (Cohort event monitoring) برای پایش و مراقبت فعال عوارض واکسن یادآور آسترازنکا در افراد واکسینه شده با واکسن های سینوفارم  و اسپوتنیک می باشد که با حمایت وزارت بهداشت و سازمان جهانی بهداشت اجرا میشود
در این مطالعه حدود  30 هزار نفر وارد مطالعه میشوند و پس از دریافت دوز یادآور آسترازنکا برای مدت مشخصی به منظور پایش، مراقبت و ثبت عوارض احتمالی پیگیری میشوند.
 در این جلسه  که با حضور تیم اجرایی طرح از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت و مدیران واحد بیماری های واگیر دانشگاه های علوم پزشکی کشور تشکیل شد، گزارشی از روند اجرای توسط پوفسور فرید نجفی به عنوان مجری طرح ارائه شد. و اعضای حاضر در جلسه در خصوص طرح به بحث و گفتگو پرداختند.